Curiel (AFC) ziet af van komst naar Kozakken Boys; doelman Joey Koorevaar (Jong Sparta) komt wel naar De Zwaaier

Vandaag om 18:11  WERKENDAM • Kozakken Boys krijgt een afmelding van Gladwin Curiel. De verdediger van AFC (Amsterdam) ziet af van zijn overstap naar de Werkendamse derdedivisionist.meer »

Programma en uitslagen nacompetitie 2023-2024 om promotie en degradatie (zaterdag- en zondagvoetbal, regioclubs)

Vandaag om 17:40  REGIO • De nacompetitie in het amateurvoetbal is dinsdagavond 28 mei begonnen: de strijd om promotie, lijfsbehoud en degradatie.meer »

Herstellende Ugur Altintas (Kozakken Boys) kiest voor terugkeer naar Barendrecht

Vandaag om 17:00  BARENDRECHT/WERKENDAM • Ugur Altintas ontwikkelde zich in zijn eerste seizoen op De Zwaaier als smaakmaker van Kozakken Boys. Maar in het voorjaar van 2023 ging het goed mis. Hij is nu nog steeds niet helemaal hersteld van een aantal operaties. Altintas heeft inmiddels wel overschrijving aangevraagd naar zijn vorige club BVV Barendrecht.meer »

Nehemia Sanaky (WNC) stopt nog niet en komt volgend seizoen uit voor HBOK

Vandaag om 15:00  AMSTERDAM • Het leek erop dat Nehemia Sanaky zaterdag bij WNC met promotie naar de vierde divisie, afscheid had genomen van het voetballen. De 39-jarige Amsterdammer gaat in eigen omgeving toch nog minstens een jaar door. Hij heeft overschrijving aangevraagd naar HBOK.meer »

Ambitieus Hardinxveld stelt nieuw technisch voetbalhart en technische commissie jeugd samen

Vandaag om 12:24  HARDINXVELD-GIESSENDAM • VV Hardinxveld heeft sinds mei een technische commissie jeugd en een technisch voetbalhart in het leven geroepen. Dit is een volgende stap in de beoogde doorontwikkeling van de voetbalorganisatie.meer »