Home - vv BZS

Sponsors


          Onze sponsors denken aan ons! Denken jullie aan onze sponsors?

Home

ALV-2022.jpg

Punt voor Dussense Boys bij Teisterbanders

Vandaag om 22:40  KERK AVEZAATH • Teisterbanders en Dussense Boys waren zondag aardig aan elkaar gewaagd. Het duel in Kerk Avezaath eindigde in 3-3.meer »


Ruime 5-1 winst Be Ready tegen TVC

Vandaag om 22:39  HANK • Be Ready had het zondag niet al te moeilijk tegen TVC. “Op basis van het kwaliteitsverschil hebben we ruim gewonnen, maar we waren wel slordig in balbezit", aldus trainer Angelo Ernst.meer »


Hedel verliest in laatste minuut van Ophemert in doelpuntenfestijn: 4-5

Vandaag om 20:58  HEDEL • Een verdedigend wel erg matig Hedel ging met een korfbalscore van 4-5 onderuit tegen Ophemert. De ploeg van trainer Fatah Hadouir zette achterin de deur wagenwijd open waardoor vier doelpunten niet genoeg waren om deze wedstrijd te winnen.meer »


DSC opent in eigen huis met een overtuigende zege op Real Lunet

Vandaag om 20:34  KERKDRIEL • DSC legde in de eerste thuiswedstrijd van dit seizoen prima veldspel op de mat. De thuisclub won overtuigend met 4-1 van Real Lunet uit Vught.meer »


Raoul Nooijen voorkomt in de slotminuut nederlaag voor RKVSC

Vandaag om 20:24  VELDDRIEL • RKVSC pakte het eerste puntje in de vierde klasse. In de slotminuut werd tegen Maliskamp een 0-1 achterstand weggepoetst. De thuisclub liet daarvoor overigens handenvol kansen onbenut om voor het eerst de volle buit te pakken.meer »


Meer nieuws

Gisteren om 23:46 Omschakellesje voor Streefkerk

Gisteren om 22:16 Geflatteerde nederlaag SPV'81

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!