Sponsors


          Onze sponsors denken aan ons! Denken jullie aan onze sponsors?

Marktplaats

Voetbalvereniging BZS biedt de mogelijkheid om via deze website voetbalspullen zoals voetbalkleding, voetbalschoenen en voetbaltassen te koop aan te bieden. Deze service is gratis en biedt de mogelijkheid om voor een mooie prijs voetbalspullen aan te schaffen. Ideaal als je kinderen hebt die nog in de groei zijn. Het is bedoelt voor incidentele en particuliere advertenties door leden van BZS.  Je mag hier alleen voetbalspullen aanbieden, dus bijvoorbeeld geen kinderspeelgoed. Als je advertentie niet aan de eisen voldoet, wordt hij verwijderd. 

Heb je het artikel verkocht? Gebruik dan de link in de bevestigingsmail die je kreeg na plaatsing om de advertentie te verwijderen. Zo blijft de website schoon en voorkom je teleurstellingen.
Heb je deze e-mail/link niet meer: stuur een mailtje naar webshop@vv-bzs.nl om de advertentie te laten verwijderen.

Spullen die niets met voetbal te maken hebben zullen door BZS worden verwijderd!

Voetbalvereniging BZS aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid als transacties niet op de juiste wijze verlopen, als de kwaliteit na aankoop niet blijkt te voldoen, bij meningsverschillen tussen partijen, etc. Dit zullen de betrokken personen onderling moeten oplossen.

Advertenties in deze categorie:

Titel Prijs Datum Locatie
Aangeboden: Broekjes en sokken € 20,00 1 week geleden Zoelmond
Aangeboden: Keepers broek adidas maat 140 € 10,00 2 maanden geleden Beusichem
Aangeboden: Keepersbroek lang adidas € 15,00 2 maanden geleden Beusichem
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!