Home - vv BZS

Sponsors


          Onze sponsors denken aan ons! Denken jullie aan onze sponsors?

Home

BZS houdt RKVSC van de periodetitel af

13 maart 8:45  In de strijd voor de periodetitel heeft RKVSC vandaag een slechte beurt gemaakt. BZS had het betere van het spel en het gelijkspel was dan ook zeker verdiendmeer »

301x gelezen

17 en 18 maart: BZS TONEELGROEP SPEELT "DE GOLDEN BOYS"

10 maart 13:30  Ze zijn terug en hoe! Wist je het al??? Ze komen naar Beusichem. DE CHIPPENDALES. Op 17 en 18 maart!! Met Ed, Sander, Nick, Patrick, Jan, Arjo, Richard, John, Lia, Janis, Janneke, Wilma en Jeannet.meer »

459x gelezen

BLIJE GEZICHTEN TIJDENS INTRODUCTIE BEWEEGLESSEN NIJNTJE - 16 MAART START NIEUWE SERIE

10 maart 8:15  De introductie les om te bewegen met nijntje kende alleen maar winnaars. Lachende kinderen, enthousiaste (groot)ouders terwijl de kinderen spelenderwijs lekker aan het bewegen waren. Ieder kind krijgt met de nijntje Beweeglessen alle ruimte om zichzelf zo optimaal mogelijk te ontwikkelen.meer »

162x gelezen

Koop loten en win een voetbalreis naar BORUSSIA DORTMUND-BAYERN MUNCHEN voor 2 personen

8 maart 16:45  Met de verloting zijn weer prachtige prijzen te winnen. Wie wil er nou niet met twee personen naar Borussia Dortmund tegen Bayern Munchen, de klassieker in Duitsland. Of ga je voor de Samsung smart TV (43 inch / 109 cm) of anders de soundbar.meer »

194x gelezen

9 maart: Ter introductie - GRATIS nijntje beweegles

6 maart 19:30  Ieder kind ontwikkelt zich op zijn eigen manier, bewegen is van fundamenteel belang voor een goede ontwikkeling. Via de nijntje Beweeglessen krijgt het kind alle ruimte om zichzelf zo optimaal mogelijk te ontwikkelen. meer »

213x gelezen
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!