Volg de BZS Trophy via Tournify

3 augustus 15:00  Blijf op de hoogte van het verloop van de BZS Trophy via Tournifymeer »

Nieuwe datum toneelavond 2023 bekend !

26 juli 8:30  Krijg je nog steeds pretoogjes als je terugdenkt aan de toneelavond van enkele maanden geleden? Dan hebben we goed nieuws! meer »

WORDT WEDSTRIJDBAL SPONSOR VAN DE BZS TROPHY

23 juli 12:30  Sponsor een BZS Trophy wedstrijdbal en steun daarmee dit fantastische toernooi. Word jij sponsor van de wedstrijdbal voor de finale of ga je voor een andere wedstrijd. meer »

SPELREGELBEWIJS SEIZOEN 2022/’23; HAAL HET NU!

5 juli 5:45  Goede kennis van de spelregels draagt bij aan een sportiever spel. Om die reden heeft de KNVB het spelregelbewijs ingevoerd. Dit seizoen is het voor de spelers en speelsters geboren in het jaar 2005 verplicht het spelregelbewijs te halen. Zij hebben tot hun eerste officiële wedstrijd in het seizoen 2022/’23 de tijd om het spelregelbewijs te halen.meer »

Kick off BZS Regio team in aanloop naar BZS Trophy U16

26 juni 8:00  Terwijl de voorbereidingen voor de BZS Trophy in volle gang zijn, kwam ook de selectie voor het BZS Regioteam ter kennismaking bijeen. meer »