Dirk Immink (BZS 4 (zon))

Opstelling

De thuiswedstrijd tegen WSC JO11-1 staat op het programma voor BZS JO11-1

Het supporterslegioen is weer in ruime mate aanwezig.

Scheidsrechter Dirk Immink (Dirk bedankt voor het fluiten) start om 12.45 uur met de wedstrijjd en direct trekt BZS JO111-1 ten aanval. In de 3e minuut schiet Rogier, na een pass van Joep, de 1-0 binnen. Het spel golft wat op en neer en WSC JO11-1 laat zien behoorlijk mee te kunnen voetballen.Het duurt tot de 15e minuut voordat BZS JO11-1 de marge weet te vergroten, Seth speelt Joep in de diepte aan en Joep scoort beheerst de 2-0. BZS JO11-1 geeft weinig weg en in de 24e minuut zet Seth opnieuw Joep vrij voor de keeper van WSC JO11-1 en Joep scoort de 3-0. In de 27e minuut scoort Joep wederom, echter nu na een pass van Stijn, 4-0. Dit zal ook de ruststand zijn.

Henrico en Martin enthousiasmeren de boys van BZS JO11-1 om vooral de ingeslagen weg van voor de rust door te trekkken in de 2e helft.

In de 32e minuut speelt Silas de vrijstaande Joep aan en de schiet de 5-0 binnen. In de 35e minuut krijgt Youri nog een voet tegen een vrije trap van Joep en staat het dus inmiddels 6-0. Na een corner van Rogier scoort Joep de 7-0 in de 37e minuut.

Na een prima pass van Rogier in de 39e minuut op Joep, omspeeld de laatste zijn directe tegenstander en scoort de 8-0. Na een afgeslagen counter wordt het in de 47e minuut 8-1 en in de 49e minuut 8-2. In de 52e minuut scoort Stijn de 9-2 na een pass van Joep.

De afsluitende penaltyreeks eindigd in 5-5 en keeper Louis veriicht een paar uitstekende reddingen.

Een uitstekende uitslag met af en toe prima combinatievoetbal.