BZS boekt simpele zege op Ruwaard

14 oktober 2019 6:30

BZS heeft de overtuigende seizoenstart verder vormgegeven. De ploeg van Niek Amelink had geen kind aan Ruwaard en heeft nog steeds geen doelpunt om de oren gehad: 5-0.

Na een kwartier spelen scoorde Max van Lienden met het hoofd. Daarna lukte het BZS om nog enkele kansen te creeren en stond de organisatie achterin, zoals vanouds, als een huis. Vier minuten na rust verdubbelde invaller Jaffar Ahmidout de score. Uiteindelijk liep de score op naar 5-0 dankzij doelpunten van Mohammed Chouay, Niek van Ewijk en Sven de Bloois.
Zo heeft BZS nog steeds een fraaie 100% score en geen doelpunt tegen. Door de uitslagen  van de concurrentie is de ploeg als enige nog zonder puntverlies.
Bron: De Gelderlander