Scheidsrechter

Nicky Dijkhorst

Op deze regenachtige zondag is Jill pupil van de week. Met vijf wissels naast haar zit de dug-out vol.
We spelen op echt gras. Modderig voor de goal.
We beginnen goed. Veel op de helft van de tegenstander. Goede kansen ook. Van Kirsty. En vrije trap van Renee. Er wordt weer gevoetbald. Ballen even terug gespeeld voor meer rust en ruimte. Niet alles gaat blind weg. Er wordt meer gepraat. Maar de eerste goal valt pas vlak voor rust. Door goed combinatiespel, via Rosanne, Sara, Sanne bij Monique voor de goal. 1-0.
Na de thee is Chiméne weer terug van haar wereldreis.
Na een steekbal van Selena komt Monique helemaal vrij en rent alleen op de keeper af. Netjes in de hoek. 2-0. We zijn beter. Maar we maken het niet verder af. Het wordt nog onnodig 2-1. En dus nog even spannend.
De voorlaatste twee wedstrijden vergeten we snel. Want we kunnen voetballen. Vooral de eerste helft tegen Heerewaarden lieten we dat zien. Daarom is de wisselvalligheid dit seizoen ook zo jammer, maar daar leren we van.
Nicky dank voor het fluiten, Loïs en Sara voor het meespelen, en Jill voor je support.