28 oktober 2017 10:00

Scheidsrechter

Joost Medema

Het is redelijk vroeg en erg fris………Na de YELLLL van de meiden klinkt het start sein.

De meiden gaan goed van start en spelen gelijk goed over. Het eerste schot op het doel valt al binnen een minuut. In de 2e min weet Demy een mooie voorzet te geven die Marley netjes af maakt 1-0.

Er wordt veel op de helft van GVV gevoetbald en de meiden weten elkaar goed te vinden , maar helaas wil de bal er niet in. OEPS……HANDS …..vrije trap GVV………Maar gelukkig hebben wij nicolle nog en zij weet de bal goed te houden. We spelen nog wat over en gaan met 1-0 de rust in.

Na de rust gaan we rustig van start .Al snel weet Laura op het doel van GVV te schieten, maar helaas de keepster weet hem te houden. Even verliezen de meiden van BZS de bal uit het oog en weet een van de meiden van GVV  er vandoor te gaan met de bal…..oeps 1-1……..WAKKER worden meiden.

Er wordt wat teveel op de helft van BZS gespeeld en de spanning neemt toe. In de 35e min weet Laura de bal voor het doel te krijgen en Marley maakt het af 2-1. Robbin gooit in ,Joyce geeft een voorzet en Marley maakt hem af 3-1. TOP meiden. Er worden weer veel kansen gecreerd maar de bal wil er nog niet in. De bal gaat geregeld over of net naast het doel. De meiden lijken wat feller te worden en dat werpt zijn vruchten af. Robbin scoort en Marley maakt ook nog 2 doelpunten.

Een hele mooie wedstrijd meiden met een mooi resultaat. De 6-1 Staat.