BZS VR1 (zon)

Vrouwen, VR1, 5e klasse 858

15 oktober 2017 10:00

Ons beste resultaat tot nu toe.
Het gaat steeds een stukje beter, dus de volgende moeten we winnen. Een nat en modderig veld. Monique op de goal. Ze kon het nog! Er werd goed samen gespeeld, waardoor het eerste doelpunt viel, gemaakt door Carlijn. Vervolgens door een vrije trap een tegen doelpunt. Vrije trappen had de tegenpartij vrijwel elke 5 minuten. Steeds werd het spel stilgelegd en moest hun waterzak komen. Niet echt leuk voetballen op deze manier. Ons tweede doelpunt. Assist van Iske en weer Carlijn die hem erin tikt. Rust, 2-2.
Rosanne maakte zich de tweede helft kwaad en schoot een paar keer vanaf de zestien hard op de goal. Achterin werd er goed samengespeeld. Marin was ook fel de tweede helft. Lieke van de MO-17 speelde mee deze keer. Ze stond spits en hield zich goed staande tussen de oudere dames van de tegenpartij. Helaas nog een tegendoelpunt. Ondanks dat we nog goed ons best gedaan hebben, niet terug kunnen komen. Thuis pakken we ze meiden!