Herfst:
fris regen zon regenbogen wind,
lekker voetbalweer.
Toen Kirsty bevrijd was konden we beginnen.
Na vijf minuten woei de bal ons doel in. Maar de wedstrijd ging goed. Wij waren iets beter. Iets meer op de helft van Wadenoijen. Goede aanvallen en combinaties van Lisa, Rosanne, Carlijn. Goede kans voor Monique. Iske kon vaak haar tegenstander voorbij en na drie keer kon ze ook de keeper voorbij: 1-1. Even later scoorde Carlijn, en toen daarna Kirsty een penalty mee kreeg, was het ook Carlijn die met een matig schot via de knie van de keepster 3-1 maakte.
De tweede helft begonnen we goed, maar daarna zakte het wat in. Een tegengoal was het gevolg.
Daarna speelden we goed. Claudia goed op dreef, en wij voorin veel kansen. Sanne en Rosanne onvermoeibaar. Ballen op paal en keeper. Wadenoijen met personele problemen en de laatste twintig minuten met tien op t kunstgras.
Monique schoot mooi en hard binnen. 4-2. De wedstrijd was nu van ons.
Verdedigend ging t lekker met Kiki en Renee centraal. Marin en Jill maakten weinig fouten. Kansen, vrije trappen, Goals. Lieke speelde zich vrij en maakte 5-3, miste daarna nog mooie kansen. Selena sloot af met 6-3. Goed gespeeld meiden (vrouwen).
Richard en Mike dank voor het gebruik van fluit en vlag. Loïs en Lieke bedankt voor de inzet!