BZS Mo19 Zeventig minuten goed en lekker gevoetbald

Meisjes onder 19 zaterdag, MO19-1, 2e klasse 4

25 april 2017 19:00

VVAC - BZS MO19
dinsdag 25 april 2017
Een vooruitgeschoven avondwedstrijd in Ottoland. Helder en koud, mooi kunstgras, mooi complex. We zijn met twaalf meiden geheel niet compleet: doordeweeks, vakantie en werk. Melissa, Loïs en Sara doen mee, dank je wel meiden.
Het is een leuke wedstrijd. Thuis ging het gelijk op. En nu weer. Marin goed als voorstopper. Nul-nul met rust. De tweede helft begint, Monique scoort meteen. Selena durft de acties te maken als midmid. En even later scoort Sanne. 0-2. Dat blijft het tot de 70e minuut. Uitspelen.
Maar nee. VVAC komt op stoom nu.
Harde en hoge schoten uit de tweede lijn vliegen erin. 1, 2 - We zijn iets verrast en van slag. Aanvallen of verdedigen. Het gaat in ieder geval niet meer soepel en vanzelf. Dan vallen 3 en 4 en is het voorbij. Helaas. Zeventig minuten goed en lekker gevoetbald