Meisjes onder 19 zaterdag, MO19-1, 2e klasse 4

18 maart 2017 12:30

Na de bekerwedstrijd (we zijn niet door) verder met de competitie.
De Waal over. Bijna lente, maar toch te bewolkt, te winderig, te fris, maar prima om te voetballen. Modderig. Hard werken dus. En inderdaad.
Met 12 meiden op pad. En het paste precies.
We speelden de eerste helft veertig minuten op de helft van de tegenstander. En dan toch met 1-0 achter komen....
Kunnen schakelen van 4-4-2 naar 4-3-3 of 3-4-3 blijkt belangrijk!
Rosanne en Selena kunnen wel doen waar ze goed in zijn, maar eenmaal bij de 'zestien' is het daar vaak te vol voor een goed vervolg.
Een minuut voor rust maakt Sanne 1-1. En kunnen we het -zoals we gewend zijn- het de tweede helft beter doen.
Lisa wisselt Carlijn af in de spits. Renee en Iske beide een linie naar voren. Maar het blijft zwaar en moeizaam: combineren, de bal er in schieten. Dus blijft het spannend. En we zijn beter. Maar laten niet zien dat we het nog beter kunnen.
Jill en Marin pakken de instructies van de coach in de rust op. Een grote spits verdedig je anders dan een kleine.
Claudia heeft niet veel werk, Kiki heeft geen moeite met 1op1, niet bang om vies te worden of zich ervoor te gooien.
We domineren ook de tweede helft, een paar kansen zijn er wel. De tijd dringt.
Chiméne kan best uit de voeten als middenvelder, wat ze bewijst met de winnende goal in de laatste minuut!
Zwaar bevochten, drie punten, de inzet van de tweede helft vasthouden, en gaan combineren zoals we jullie op de training elke week zien doen.