42'
...

Meisjes onder 11 zaterdag, MO11-1, 1e klasse 2

11 maart 2017 10:45

Zaterdag 11 maart, er staat weer een thuiswedstrijd op het programma, pas de 2e wedstrijd van de competitie. Door aflassingen en de planning is er 1 wedstrijd gespeeld door de meiden. Ook kon er niet altijd getraind worden en dat is aan de wedstrijd van vandaag te zien.

We beginnen de wedstrijd met een minuut stilte ivm het overlijden van Cor Stuivenberg.

Dan klinkt het fluitsignaal voor de start van de wedstrijd, er wordt door beide partijen direct gevoetbald, en al snel zijn de meiden van BZS bij het doel van GRC te vinden, in de 3e minuut geeft Robbin een voorzet maar Norelle mist. In de volgende minuut heeft Marley een kans, maar ook deze bal gaat naast.

Dan gaat het spel over naar de andere zijde van het veld, GRC weet een corner af te dwingen maar deze wordt niet verzilverd. Even later komt Nicolle ver uit haar doel, en weet GRC in de 7e minuut toch de 0-1 te scoren. Vervolgens maken ze weer kans door een corner te nemen maar ook deze gaat naast. En dan zijn de meiden van BZS weer op de helft van GRC te vinden, Norelle speelt met een mooi lobje de bal op Femke maar ook hier staan de meiden van GRC direct klaar en kan Femke de kans niet verzilveren. De meiden van GRC nemen het spel weer over maar gelukkig staat Nicolle op haar plaats en weet ze in de 13e minuut de bal ui t het doel te houden.

Het spel verplaatst zich weer naar het doel bij GRC waar de kansen maar niet verzilverd worden. Zeker in de 17e minuut rommelt het voor het doel van GRC maar de BZS meiden krijgen de bal maar niet in het doel. In de 21e minuut heeft GRC nog een kans welke naast gaat en aansluitend in de 22e minuut krijgt Benthe hem aan de overkant ook niet in het doel. Dan wordt even later afgefloten voor de rust.

In de rust wisselen Nicolle en Benthe van outfit en gaat Benthe op het doel.

De 2e helft wordt gretig gestart, Lotte staat nu in de spits en scoort ook bijna in de 25e minuut. Maar ook de meiden van GRC zijn gretig, ze nemen het spel over en in de 26e minuut scoren ze de 0-2. Het spel gaat de hele tijd op en neer, de beide teams zijn zeker aan elkaar gewaagd, al laten de meiden van BZS niet het spel zien dat we van ze gewend zijn, ze weten elkaar minder te vinden als anders en acties worden traag ingezet. Hier maakt GRC gebruik van, ze scoren in de 35e minuut de 0-3 en in de 37e vanuit een corner de 0-4. In de 42e minuut scoort GRC hun 5e doelpunt, eerst op de paal maar hij komt terug en hun scherpe nummer 11 schiet hem in het doel. Maar de meiden van BZS geven niet op, voetballen kunnen ze, en dan ineens komt Sanne over links, ze geeft een voorzet op Norelle maar zij ziet dat ze niet kan scoren en speelt terug op Robbin die hem geweldig mooi over de keepster stift, 1-5 in de 45e minuut! Dit zal ook de eindstand zijn van dit potje voetbal.

Dinsdag moeten we voor de beker naar Rosmalen, hopelijk zijn de meiden dan helemaal uit hun winterslaap gezien het mooie weer en gaan ze daar weer knallen en kan het trouwe supporterslegioen weer genieten van hun voetbalspel.