11 maart 2017 9:00

Scheidsrechter

Naud van de Kar

Opstelling

Na het verlies van vorige week, waren de boys gebrand om te gaan vlammen tegen Groot-Ammers JO9-1
Onder leiding van Naud van der Kar(bedankt voor het fluiten) werd er afgetrapt voor de 1e helft.
Met een nieuwe opstelling om te proberen, was het de 1e 10 minuten wat onwennig.
Dit resulteerde dan ook in een 0-1 achterstand.
Onze boys werden hierdoor wakker geschud.
BZS werd feller in de duels en begonnen goed te combineren met elkaar.
Na een paar kleine kansjes over en weer werd het terecht 1-1 in de 13e minuut.
Rogier verdedigde goed en pakte de bal af en met 2 goede acties zetten hij zich vrij voor de goal en schoot beheerst de 1-1 binnen.
BZS ging hierdoor nog een stap beter voetballen tegen een toch wel een goede tegenstander die ook wel wat kleine kansjes en corners kregen.
De boys bleven goed combineren met elkaar en verdedigend stond het goed zodat de tegenstanders geen grote kansen kreeg.
Hierdoor werd het ook 2-1 voor BZS.
Rogier soleerde door de verdediging en zag zijn schot uiteenspatten op de lat, de bal ketste weer het veld in en Sven was er als de kippen bij om de bal binnen te schieten.
We bleven goed voetballen maar echte kansen waren er niet meer en werd de rust bereikt.
Met wat tactische aanpassingen in de rust gingen we de 2e helft in.
BZS begon gelijk scherp en wederom met goed veldspel werd de tegenstander op de eigen helft gedrukt.
Met wat kansen en corners werd het in de 28e minuut toch 3-1.
Seth veroverde de bal en met een goed actie gaf hij een perfecte voorzet op onze spits Youri, deze kopte de bal strak in het netje.
Ook onze tegenstander kreeg de kansjes/corners, maar altijd stond er wel een blok van 2 Stennen en een Louis in de weg.
Dit bracht onze boys niet van de wijs en bleven doorgaan wat ze al bijna de hele wedstijd deden.
Dit resulteerde dan ook in een prachtige 4-1 in de 35e minuut.
Met prachtig voetbal kwam de bal bij Sven terecht, deze gaf een goede voorzet op wederom onze spits Youri.
Met een prachtige kopbal kwam de eindstand op het bord.
Dit was een wedstrijd waar je als trainers en supporters gewoon trots op mag zijn.