... (scrimmage)
43'

Meisjes onder 19 zaterdag, MO19-1, 2e klasse 4

11 maart 2017 12:30

Na drie weken zonder wedstrijd beginnen we zonder warming up aan de uitwedstrijd bij Hardinxveld.
Met lekker weer spelen op een klei-modder veld.
De eerste helft. We spelen niet goed. Een beetje slap. Zonder passie. Maar de tegenstander is niet heel veel beter. Maar twee hoge ballen, de eerste een vrije trap, vliegen er wel in. Wat pech- en misverstand op de achterlijn vlak voor rust zet ons met 3-0 in de kleedkamer.
Weten dat je niet slechter bent. Is het geloof er? Bij de meesten wel. De tweede helft zijn wij beter. Maar we komen niet tot scoren. Er wordt beter gevoetbald. Combinaties van middellijn tot voor de goal. Om naar 4-4-2 werkt ook.
Misschien een keer een partijtje als warming up?
Dan zijn we misschien bij de aftrap meteen scherp.