Accommodatie

Onbekend

Nog steeds zat er een nare smaak in ons mond van de eerdere ontmoeting in deze competitie met MVV'58 D1. Dit lag niet zozeer aan het team maar wel aan de destijds aanwezige scheids -en grensrechter.
Dit moest deze zaterdag maar goed gemaakt worden.
BZS D1 ging voortvarend van start en na een korte combinatie in de 2e minuut werd Niels de Rek alleen voor de keeper gezet. Een tackle van achteren bracht voor MVV'58 nog een laatste redmiddel. In mijn ogen een duidelijke penalty maar dit werd weggewuifd door de aanwezige scheidsrechter.
BZS D1 had duidelijk een overwicht maar kleine slordigheidjes in de passing leverde wel vele kansen op maar resulteerde dus niet in doelpunten. Concentratie blijft toch een puntje van aandacht voor de D1. Eén aanval was wel noemenswaardig. Na een combinatie over de rechterkant werd Jesse Krabbers aangespeeld die ongeveer op de 11-meter stond. Hij wilde de bal subtiel in de rechterbovenhoek krullen maar mikte net te hoog.
In de 27ste was er weer een aanval van BZS maar MVV'58 kon de bal wegwerken. Waar het niet dat de afgeslagen bal voor de voeten van Mika Zorge belande. Mika dacht niet na en nam de bal gelijk op de pantoffel. De lange keeper van MVV'58 stond nu iets te ver voor zijn doel en de bal eindigde in de linkerbovenhoek. 1-0!
De verdediging van BZS verdiende deze 1e helft ook een dikke pluim. Onze keeper Joost Rutten had slechts 2 ballen gehad en dat was alleen maar omdat hij 2 ballen had opgehaald die ruim naastgeschoten waren.

2e helft ging BZS gelijk weer in de aanval wat resulteerde in een corner. De door Loris Baauw scherp genomen corner eindigde bij de 2e paal waar Joshua de Jongh volkomen vrij stond om hem in te tikken. 2-0!

In de 36ste minuut was het wederom Joshua die een afgeslagen bal strak in de linkerhoek schoot. 3-0!

In de 2e helft werd er een stuk nauwkeuriger gevoetbald als in de 1e helft en een zeldzaam balbezit van MVV'58 werd er gelijk op de bal doorgejaagd om zo snel weer in balbezit te komen. Wat ook altijd lukte. Met name Mika haalde op de rechterkant wederom weer zijn hoge niveau van vorige week. Jesse had nogal pech in het afmaken. Eén fantastische actie van hem kon hij net niet belonen met een doelpunt. De bal kwam terug van de paal. Wederom geen onvoldoendes bij BZS D1. Jammer dat we het niet konden belonen in meer dan 3 doelpunten.

Volgende week oefenen we tegen FOCUS '07 D1. Kunnen we zien of we dit niveau kunnen doortrekken.