4 maart 2017 9:00

Scheidsrechter

Jules Voragen

Opstelling

Na een lange periode zonder competitievoetbal, mocht BZS JO9-1 zaterdag 4 maart om 09.00 uur thuis tegen Beesd JO9-1 aantreden.

De 1e helft ging gelijk op onder leiding van scheidsrechter Jules Voragen (bedankt voor het fluiten) en de teams waren volledig aan elkaar gewaagd. Met in de achterhoede Rick, afwisselend Seth, Sten (g), Ronald en Sten (k), het middenveld met afwisselend Sven, Rogier en Louis en voorin Youri, gaven weinig weg. En wisten soms al combinerend goed het doel van Beesd JO9-1 te vinden. Met 0-0 werd de rust bereikt.

Trainer Henrico gaf de boys van BZS JO9-1 in de rust de nodige inspirerende aanwijzingen mee en vol goede moed werd gestart met de 2e helft.

Reeds in de 22e minuut greep Rick mis bij een afstandsschot en kwam Beesd JO9-1 op een 0-1 voorsprong. In de 33e minuut wist Beesd JO9-1 een vrije trap op een meter of 15 van het doel, net onder de lat binnen te trappen, 0-2. BZS JO9-1 trok ten aanval, echter wist het net niet te vinden. In de 35e minuut wist Beesd JO9-1 door een counter de 0-3 te scoren. BZS JO9-1 trachtte met een aantal afstandsschoten nog te scoren, echter het juiste richtingsgevoel was er vandaag niet. Na een ongelukkige opbouw van achteruit, wist Beesd JO9-1 direct in te grijpen en scoorde de 0-4.

De afsluitende penaltyreeks eindigt in een 5-2 overwinning voor BZS JO9-1, waarbij Louis een 3-tal ballen uitstekend tegen wist te pareren.