Met 10-0 viert J09-2 glansrijk zijn kampioenschap!

Datum

3 december 2016 9:00

Accommodatie

Onbekend

Op deze koude zaterdagmorgen, terwijl het rijp nog op het veld staat, spelen BZS JO9-2 tegen de Teisterbanders uit Kerk-Avezaath. BZS heeft een wat moeizame start, terwijl De Teisterbanders een sterke eerste helft spelen. Er worden wel een paar lelijke overtredingen begaan door de Teisterbanders waarbij er niet altijd even kordaat wordt opgetreden door de scheidsrechter. Aan het eind van de eerste helft komt BZS dan toch op voorsprong, door een goal van Luuk (1-0) en een goal van Stef (2-0).
Na de rust staat er een heel ander BZS op het veld. De Teisterbanders komen amper meer aan de bal en al snel scoort Silas achtereenvolgens 3-0, 4-0, 5-0 en 6-0. De verdedigers van de Teisterbanders maken vervolgens een paar fouten, waardoor ze tweemaal in eigen goal schieten. Dan volgen de genadeklappen van Silas (9-0) en keeper Steven (10-0).
Met deze prachtige score en een goede tweede helft, mag BZS verdiend zijn kampioenschap gaan vieren, met een medaille en een rit op de versierde kar! Van harte gefeliciteerd!