0 - 19

BZS MO9-1

Onder 9 zaterdag, JO9-2, 5e klasse 30

26 november 2016 10:30

In het koude en grijze Kerk Avezaath heeft BZS JO9-2 een fantastische overwinning behaalt op de Teisterbanders. Na 40 minuten spelen stond de teller op 19 doelpunten. Silas scoorde het honderdste doelpunt van dit seizoen, wat een megaprestatie is voor dit jonge en veelbelovende team. In de afgelopen maanden zijn ze enorm gegroeid, zowel tactisch als technisch. Ze gebruiken de volle breedte van het veld, spelen elkaar goed aan en weten de kansen goed te benutten. De Teisterbanders speelden voortdurend op hun eigen helft en wisten nauwelijks door te breken.