Meisjes onder 19 zaterdag, MO19-1, 2e klasse 04

8 oktober 2016 14:30

Dit verslag is mede mogelijk gemaakt door de notulen van Jill. Dank je wel.
Heerlijk herfstweer.
Verder met vier-vier-twee systeem.
De meiden gaan t beter snappen. en uitvoeren. We gingen goed van start, uit een assist van Rosanne scoorde Lisa en stonden we na twee minuten al voor. Daarop volgden mooie kansen voor de andere spits, Monique, en voor Sanne. We hadden overwicht, maar door twijfel in de verdediging scoorde Buren de gelijkmaker. Jammer, want we waren goed bezig. Er werd goed gecommuniceerd. Even later was het weer Lisa na een assist van Monique. De Burense spits stond slim randje buitenspel, maar scoorde niet meteen, de bal flipperde nog n paar keer heen en weer voordat deze het doel inrolde. 2-2. Maar de goals vielen nu snel. 2-3, Monique  uit een corner van Lisa. Even later maakte Lisa haar derde, een (niet zuivere, maar toch) hattrick. Mooi Lies'. Een overtreding in onze zestien. Penalty. Claudia was bij de les! En stopte hem! Heerlijk hoor. Met 2-4 de kleedkamer in.

Sanne naar Bieber, Sara erin. Niet opgelet en 3-4. 't Gaat wel op en neer zo. Sara schiet vanaf 25 meter hoog in. 3-5. Een vrije trap van Buren gaat erin 4-5. Daarna volgde er een hele serie kansen voor ons, waarbij we één op één met de keeper niet tot scoren kwamen (Selena, Iske, Selena) maar met zoveel kansen moeten ze er toch n keer in. En ja, Selena kwam nog twee keer één op één met de keeper en maakte 4-6 en 4-7! Zo. Nu niet meer terug laten komen. De fut was eruit bij Buren, en onze verdediging (Marin, Nina, Kiki, Renee) kregen niet veel meer te doen. Chiméne wisselde met Imke van plek, en scoorde! Voet tegen een klutsbal en 4-8. Volgens mij loop je nu nog met een glimlach ;) De combinaties gingen nu goed, zoals op de training.  En zo maakte Iske nog 4-9 en drie minuten later 4-10 uit een corner.
Het scorebord kon de tien niet meer kwijt, en de meiden dachten het is wel goed zo. De felheid verdween nu ook bij BZS. 75 minuten klasse gevoetbald meiden!
Goed voetbal, mooie goals (ook van Buren) en n mooi resultaat.

Wanneer je dit mooie stel van heel dichtbij wilt zien, dan kan dat gewoon, en kun je aangeven dat je een keer wilt vlaggen.