BZS JO11-3 winnen uit van Asperen JO11-4

BZS JO11-3

Onder 11 zaterdag, JO11-3, 5e klasse 15

8 oktober 2016 8:30

Zaterdag 8 oktober JO11-3 uit tegen Asperen

Na de peptalk van "inval' coach Bas en de warming up gingen de jongens van JO11-3 niet direct goed van start. Ze stonden zowel in de voorhoede als in de achterhoede op 1 lijn wat af te wachten.
Asperen maakte daar gebruik van en kwam vrij snel op 1-0 voorsprong. Maar gelukkig werden de jongens van BZS wakker. Snel volgde de 1-1 van Twan. De teams waren aan elkaar gewaagd. BZS had wel meer balbezit maar kon er niet van profiteren, want het was Asperen die de 2-1 maakte. Maar ook nu scoorde BZS snel de gelijkmaker. Dit keer was het Max die scoorde. En na een 2e goal van Twan ging BZS de rust in met een voorsprong, 2-3.

De 2e helft leek het alsof BZS weer was ingedut. Asperen had meerdere kansen om op de goal te schieten, maar Vic stond weer goed te keepen en hield de ballen eruit. BZS was er weer. De achterhoede stond zijn mannetje, Sven en Mark deden het goed. Het middenveld was hard aan het werk. En na een mooie pass van Manu kon Max weer scoren, de 2-4. Asperen zag ook nog een kans en maakte de 3-4. Maar BZS liet ze niet meer dichterbij komen. De afstand werd verder vergroot, deze keer was het weer Twan, die het mooi afmaakte. De eindstand 3-5, wat een leuke wedstrijd.