3 - 5

Theole JO15-5

Onder 15 zaterdag, JO15-2, 5e klasse 07

8 oktober 2016 12:30

De wedstrijd start met wisselingen in de opstelling. Ties van de Kar komt de eerste helft vlaggen.

BZS begint met veel balbezit. Plots komt er een gat in de verdediging van BZS en Theole maakt 0-1 in de 5e minuut van de wedstrijd.

Het Vertrouwen neemt toe van Theole en er komt weer een schot op het doel. Naud stopt de bal maar heeft te weinig grip en bal rolt door in doel 0-2.

Nieck paast naar Daan maar mist net..

Nieck schiet dan zelf op doel maar de bal tikt van paal naar paal en rolt (niet te geloven) weer uit het doel!!

Een prachtige voorzet van Tom volgt, helemaal vanaf rechtsmidden. De  paas naar Daan die linksvoor staat wordt voortreffelijk aangenomen en Daan geeft een vol schot: 1-2. Zo eindigt de eerste helft.

2e helft wordt wederom gevlagt door Rudy (ditmaal zonder wielerbroek). BZS start goed.

Cees neemt een corner en terwijl er voor het goal wordt gevochten, tikt Bjorn de bal kort in het goal. 2-2

Even later schiet Nieck de bal naar Cees die helemaal vrij staat en Cees gaat, rent, is helemaal alleen in het strafschopgebied, schiet en scoort een prachtige 3-2.

Op de bank zitten op dat moment Douwe (die ondanks zijn gebroken arm het team bijstaat), Daan en Tom. Ze worden gek van enthousiasme,  ze willen erin!

Jesse komt na wat tegenstand in de eerste helft sterk terug en vecht met de tegenstander met goed resultaat. Theole komt er niet door.

Rijk houdt voorin de tegenstander weg uit de frontlinie van Cees, Bjorn en Nieck. Ryan, Sem en Jesse verdedigen als tijgers om de bal uit strafschopgebied te houden.

Dan volgt een combinatie; Peter doet een ingooi en Brandon neemt hem aan, dribbelt naar voren maar de bal gaat net naast doel.

De Tegenstanders komen sterk terug en Jesse, Ryan en Rowan krijgen het in 3 minuten tijd zwaar te verduren met 2 goals tegen. Inmiddels is het 3-4. Er wordt uiteraard flink gemopperd in het veld. Hoe bestaat het? Het ging zo goed..

Het wordt Jesse te veel, hij verlaat het veld en wordt gewisseld met Tom.

De achterstand en de gemiste kansen maakt BZS kwaad. BZS is sterker maar de punten blijven achter. Cees schiet op goal, Brandon schiet op goal, Nieck op goal maar het wil gewoon weg niet. Nadat er niet gefloten wordt op een overtreding van 'hands' ontstaat er ongeloof en frustratie. BZS verliest focus en verwacht dat de Scheids fluit. Maar helaas de wedstrijd gaat door en de tegenstander ziet op dit moment de weg vrij en Theole maakt 3-5.

Er wordt tot op het laatste moment hard gevochten. Naud stopt een vrije schop en BZS heeft al weer snel een corner te pakken.

Maar het mag niet baten ondanks meer balbezit en kansen blijft de stand 3-5...