2 - 3

BZS JO15-2

Onder 15 zaterdag, JO15-2, 5e klasse 07

1 oktober 2016 11:45

Op deze zonnige zaterdagmorgen rijden we met een grote schare supporters naar RKTVC. Leider Dennis is er niet maar natuurlijk neemt Wendy de honneurs waar en dat kan al snel nadat er twee mooie kansen helaas niet benut worden. Douwe komt naar ten val en het ziet er gelijk niet goed uit waardoor hij wordt gewisseld door Edgar en Wendy met Douwe naar de EHBO gaat. Na enige tijd wordt ook onze lijnrechter Dick vervangen; hij gaat met Douwe naar het ziekenhuis en Dennis B. neemt zijn vlag over.

Gelukkig is deze week de verdediging weer compleet en na een aanval van RKTVC weet Naud de bal buiten de goal te houden. Na deze aanval volgt gelijk, na een mooie uittrap van Nieck, een goal door Kees 0-1! RKTVC komt gevaarlijk dicht bij onze goal en na een terechte vrije trap tegen, weet Naud wederom de bal voor de lijn te houden. Omdat hij een paar minuten later té ver uit zijn goal is en de bal niet pakt, neemt Tom zijn rol gelukkig over en haalt de bal heel knap van de lijn. Het punt was door RKTVC al geteld!

In de 20e minuut trapt de keeper van RKTVC een bal recht in de voeten van Kees na een aanval van Bjorn. Natuurlijk maakt Kees deze fout af en het lijkt een mooie en verdiende stand, maar valt er toch voor rust een schitterende  goal gemaakt door RKTVC en helaas te hoog voor Naud. Enkele minuten later wordt  onze keeper wederom gepasseerd 2-2. Het is bijna rust als via een schitterende voorzet van Yoël, Nieck helaas de aanval niet afmaakt.

Na de rust wordt er door trainer Yip regelmatig gewisseld, maar de heren op de bank zitten heel onrustig en te popelen op de bank; ze willen voetballen. Er wordt zeer goed verdedigd en tot de 16 meter is BZS heel gevaarlijk voor de tegenstander. Helaas lukt het ons niet om het af te maken.  Zo is de combinatie Brandon /Kees een gevaarlijke voor RKTVC, Bjorn krijgt de bal er met alle wil van de wereld vandaag niet in, Yoël doet enkele verwoedde pogingen na een mooie voorzet van Peter, we schieten nog een keer zijkant goal en Kees heeft heel veel last van een hele kleine, maar hele goede en snelle verdediger van RKTVC…..de bal wil er gewoon niet in! Zelfs een geweldige doelpunt na  een genomen corner  van Kees wordt vanwege duwen afgekeurd.

De redding komt een paar minuten voor tijd; het is meer dan verdiend 2-3 voor BZS. Klasse mannen!!

Gelijk na het eindsignaal krijgen we het bericht dat Douwe zijn bovenarm heeft gebroken. Gelukkig geen operatie en geen gips maar helaas is Douwe wel een tijdje uit de running. Aanmoedigen gaat hem waarschijnlijk lukken!

Veel sterkte Douwe en Dick en Dennis dank voor het vlaggen!