BZS JO9-2 wint met overtuiging van JO9-5 Tricht

0 - 9

BZS MO9-1

Onder 9 zaterdag, JO9-2, 5e klasse 30

19 november 2016 8:30

BZS JO9-2 heeft weer met klinkende cijfers gewonnen van JO9-5 Tricht: 0-9 werd het in het koude en donkere Tricht. Want koud was het! Een gure, ijzige wind ging over het veld en ze moesten erg hun best doen om warm te blijven. Maar ze hebben het getrotseerd! In de eerste helft ging het nog redelijk op en neer, maar BZS was duidelijk de sterkere partij. Silas scoorde in de eerste helft 4 keer, waaronder 1 penalty (aangeschoten hands). Ook Bjorn wist 1 keer te scoren. In de tweede helft kwam Tricht bijna niet meer aan voetballen toe; ze stonden met het gehele team hun doel te verdedigen en voor BZS was het een kwestie van prijsschieten. Silas heeft er nog 2 ingeknald, daarna Stef en Devon scoorde het laatste doelpunt van de wedstrijd.