Meisjes onder 19 zaterdag, MO19-1, 2e klasse 04

Onbekend

zaterdag 24 september 2016
LRC - BZS MO-19

Mooi weer. Voor de eerste competitiewedstrijd van het seizoen naar Leerdam. Met 14 speelsters.

Een slecht begin. Rommelig. We kregen we de bal niet weg van onze helft en zo stond het na 3 minuten 1-0. Tijd genoeg om het goed te maken.
Het ging iets beter. Maar verdedigend was LRC vaak de baas. Terwijl Rosanne, Sanne en Lisa goed speelden. Iske was een keer los van haar tegenstander maar schoot naast. We zaten al gauw krap in de wissels. Drie op de bank. Nina en Renee wisselden elkaar af als laatste vrouw en in die omschakeling maakte LRC in de twaalfde minuut 2-0. Toch kregen we ruimte, en gingen we iets meer voetballen. Uit een corner van Imke scoorde Selena. Mooi. En nu door. Het kan. Vlak voor rust boste Jill hard op bal en tegenstander. Bal in de goal en Jill geblesseerd. (die) verdraaide knie.... (3-1). Meer kansen. Als als. Met een doelpunt zou t nog spannend worden. En wij meer vertrouwen krijgen en vechtlust....

Roos' liep overal op t middenveld. maar toch lag er daar het meeste ruimte voor de tegenstanders. Maar meestal botsten ze wel op Kiki.

Tweede helft. Met veel omzettingen. Claire van links naar rechts en Chimene van achter naar midden. Marin van half naar back. Imke weer gewoon -goed- bikkelend.

De tegenstander haalde voordeel uit onze kleine keepster Claudia. De ballen vlogen er hoog in. Zo ook de vierde. En de vijfde, een mooie vrije trap van randje zestien.
Wij hadden n goed laatste kwartier. Maar Leerdam schakelde iets terug en onze aanvallen strandden in de zestien.

45 minuten is echt langer dan 40. (tuurlijk) Maar dat merkten we wel. Conditie iets opschroeven. Meer vertrouwen. Meer combineren.