13 november 2016 14:30

Scheidsrechter

Kaya, B.

De spelers komen onder begeleiding van BZS JO9-3 en MEC’07 JO9-2 het veld op.

Op wederom een drassig en zwaar veld stond vandaag het thuisduel tegen MEC’07 1 op het programma. BZS en MEC’07 blijken vanaf het begin af goed aan elkaar gewaagd, al had MEC’07 het 1e half uur een overwicht. Veel kansen zijn er in de 1e helft niet te noteren, Tom schiet een bal vanaf de linkerkant in het zijnet en een vrije trap wordt prima door Julien ingekopt. Helaas komt de bal op de lat. Bjorn weet zich aan de andere kant met enkele reddingen te onderscheiden, waardoor de rust wordt bereikt met 0-0.

In de 2e helft kantelt het wedstrijdbeeld en is BZS 1 beduidend voetballend beter en weet diverse keren gevaarlijk door te komen. Een bal op de paal had een beter lot verdiend en wellicht was een penalty op zijn plaats geweest na een handsbal in het 16 meter gebied van MEC’07, echter het mocht niet zo zijn. 8 minuten voor tijd wordt er een vrije trap gegeven, halverwege aan de linkerkant op de helft van BZS. De bal werd met links ingedraaid en naar mening van alles wat BZS lief heeft, werd er uit buitenspel door MEC’07 de 0-1 gescoord en de scheidsrechter keurde het doelpunt goed. BZS zat niet bij de pakken neer en probeerde via de zijkanten door de verdediging van MEC’07 heen te komen. Dit lukte een aantal keren, echter niet voor BZS om te scoren. Bij een counter van MEC’07 werd het ook nog 2 minuten voor tijd 0-2. Waardoor BZS niet voor de eerste keer dit seizoen jammer genoeg onnodig verloor.