16 april 2016

onze beste helft van t seizoen.

Weer zaterdag, onze favoriete dag van de week. Vandaag is Monique jarig, en leider Albert-jan kreeg bier en chocola van het team omdat hij eerder deze week jarig was.

Vandaag op echt gras, bewolkt en wind, voetballen tegen SVS uit Spijk, waar we uit net wonnen.

De eerste helft was best okee, veel inzet maar matig voetbal, veel lange ballen naar voren. We hadden wel overwicht, maar dat uitte zich niet in doelpunten. Helaas viel Marin vroeg uit met naar het lijkt een hamstring blessure. We hopen dat het meevalt.

Imke speelt van iedereen het liefst op gras, fijne slidings maken en glijdend voorzetten geven. Haar enkel vind dat wat minder fijn.

Met Marin erbij nu wat veel blessures, Lisa, Michelle en Claire. En er was iemand lekker naar de zon (Jill) en iemand schoolziek? (Ilja).

In de rust had iedereen t zelfde gevoel, t gaat wel, maar t voetbal moet en kan echt beter.

Nu prima van start! Binnen een minuut ging Sanne precies op t goed e moment lopen. Snel een snelle goal, 1-0. En drie minuten later op herhaling, uit een corner scoorde Sanne weer: 2-0. Het ging voetballend nu uitstekend. Voor Claudia was er weinig meer te beleven nu, want ze had de helft van het veld voor zich alleen. Kirsty speelde geconcentreerd haar beste wedstrijd van het seizoen, als linksachter. De aanvallers van SVS kwamen niet tot voetballen, want Nina, Kiki en Renee speelden goed, fel en scherp.

Sara onderschepte de bal en haalde hard uit van buiten de zestien: 3-0.
Sara en Iske waren een goed koppel op links, en de zussen Selena en Monique op rechts met mooie voetballende combinaties, met Rosanne als betrouwbaar tussenstation.
Carlijn loste Sanne af in de spits en was net zo goed op dreef, eerst met een kopbal! uit een corner: 4-0, en vlak voor tijd nog een keer, na een mooie voorzet van de jarige: 5-0. Dit was een prachtige, mooie en goede tweede helft.