42'

E-pupillen zaterdag, E3, 4e klasse 4.30

16 april 2016 10:15

Hedel E3 - BZS E3

Vandaag de wedstrijd tegen Hedel E3. De vierde keer dit seizoen, na eenmaal 2-1 verlies,

eenmaal 2-1 winst en eenmaal 6-2 winst weten we dat het een spannende wedstrijd zal

worden.

De eerste helft komt BZS E3 er niet echt uit en vindt het spel het meest plaats op de helft

van BZS E3 De verdediging bestaande uit Mic, Jarno en Tom verrichten goed werk

waardoor er niet veel kansen voor Hedel E3 komen. Een schot van Hedel E3gaat over en

Jurrien weet een bal net uit de hoek te halen.

Bram krijgt een kans door een aantal spelers van Hedel E3 mooi te passeren maar goed

keeperswerk van de keeper van Hedel voorkomt een doelpunt.

Met 0-0 de rust in.

In de tweede helft een aanvallender BZS E3. Mic en Maurits gaan meer mee naar voren

en dit levert al na 5 min een vrije trap op. Deze vrije trap van Gijs wordt goed

tegengehouden door de keeper van Hedel E3 in de rebound nogmaals Gijs die net naast

schiet.

Een mooie aanval van Mic levert een goede kans op en Jarno schiet van afstand de bal

maar net naast.

Thomas weet een aantal aanvallen van Hedel E3 nog goed te onderbreken maar

In de 42 de minuut weet Hedel E3 toch door te breken en komt een speler van Hedel E3

vrij voor Jurrien die een doelpunt niet meer kan voorkomen, Hedel E3 scoort 1-0.

BZS E3 is even van slag en probeert nog te gaan voor de gelijkmaker maar dit levert