Een belangrijke wedstrijd derhalve, want BZS is een concurrent.
BZS zonder Joey en Martijn.
BZS speelde op het kunstgras omdat het hoofdveld afgelast was.
De wind stond strak over het veld en BZS  Had de wind inde 1e helft strak mee.
Trainer Jack hoopte dat BZS het goede spel van de laatste weken door zou zetten. BZS begon ook goed aan de wedstrijd. Minuut 15, een schot van Kelvin dat maar net over ging. Minuut 20 moest Kelvin alle zeilen bij zetten om de score op 0-0 te houden, hetgeen lukte.
In minuut 22 schoot Jermain goed in na een vlotte BZS aanval. De keeper redde en werd een corner die niets opleverde.
In minuut 25 kreeg BZS de beste en mooiste kans, Jermain werd na een snelle aanval over rechts aangespeeld. Hij schoot vanuit kansrijke positie ver naast, jammer.
In minuut 35 kreeg Maliskamp een goede kans, maar Bjørn kon het rolletje oprapen.
In minuut 50 werd het 1-1. Werner onderschepte een bal en bediende Erik op maat en die scoorde de 1-1.
In minuut 60 een Maliskamp aanval. Een schot, via de binnenkant van de paal ging de bal weer buiten het doel.
In minuut 65 werd er door BZS een onnodige overtreding begaan.
De vrije trap werd door Maliskamp ingeschoten, ondanks goede aanwijzingen, 1-2.
BZS zette wel aan, maar de kansen aan BZS waren niet besteed.