Mannen zondag, 1, 4e klasse F

16 mei 2016 14:30

Scheidsrechter

Twiss, G.A.J.

Theole - BZS 1 werd uiteindelijk 3-1, maar BZS had toch wel aardig wat kansen op meer als 1x, te scoren.
BZS speelde met Teun in het doel, zonder Robin van de Gun, Kelvin en Martijn.
Hun vervangers deden het goed.
Theole ging als een speer uit de startblokken en drong BZS terug.
Teun moest een paar keer handelend optreden maar deed dat heel goed.
In de 25e minuut kreeg BZS een vrije trap te nemen halverwege de Theole helft. Robin zette goed voor en Werner kopte prachtig in, 0-1
Even later een vrije trap voor Theole en Teun redde goed.
In de 35e minuut een vrije trap van BZS, Jermain zette scherp voor, nu mistte Joey de bal op een haar na.
In de 40e minuut weer een vrije trap voor BZS. Robin zette weer goed voor, nu mistte Tom op een haar de bal, jammer.
Een paar aardige kansen toch voor BZS om de score verder uit te bouwen.
Na rust kwam Mitchel er in voor Paul.
In de 55e minuut redde de Theole keeper op een voorzet van Jermain.
Ongeveer inde 70e minuut werd Werner eruit gestuurd, hij pakte de bal van een speler omdat Werner dacht dat hij in moest gooien, rood gaf de scheids aan.
Jammer en dat was de kanteling in de wedstrijd ook wel.
Hierna drong Theole aan en moest BZS toch wel terug.
Theole scoorde hierna 3 x.
BZS kreeg nog wat mogelijkheden maar het vizier stond niet scherp genoeg.

Het was tevens de laatste wedstrijd van Jack Cornelissen als trainer van BZS 1.
Jack gaat het nieuwe seizoen bij vv Buren aan de slag.
Ook was het de laatste wedstrijd van John, hij stopt als trainer van het 2e en als assistent van Jack. Wat John gaat doen is nog onbekend.
BZS wenst Jack veel succes toe bij zijn nieuwe club en ook John alle goeds toegewenst.