Accommodatie

Onbekend

BZS mistte nog een aantal spelers, vanwege blessure, daarentegen Martijn en Werner waren er weer bij.
BZS gaf in in de 1e helft goed partij en scr had het daar moeilijk mee.
BZS kwam na een lange aanval via Youssef,Jordi en uiteindelijk via Werner op 0-1.
In die 1e helft had BZS nog wat mogelijkheden, maar de bal werd helaas niet breed gelegd bij enkele aanvallen, er werd helaas over geschoten, terwijl er spelers vrij stonden.
Bjørn moest zijn kunnen tonen bij een schot en had in de 35 e minuut gelukt toen een kopbal op de lat belandde.
Net voor rust werd het toch 1-1. Na een onnodige corner werd de bal weggekopt. Een scr speler schoot onberispelijk binnen.