Mannen zondag, 1, 4e klasse F

6 maart 2016 14:30

Scheidsrechter

Dinter, M. van

Vorige week ging het tegen Maliskamp, een concurrent, mis, maar vandaag was er weer een positief resultaat. Teisterbanders werd met 1-0 verslagen.
Er was soms in de BZS verdediging wel wat hectiek, maar aan de andere kant ze hielden wel stand en hadden gewoon 2-0 moeten scoren. De kansen waren er.
Teisterbanders had, zoals ze zeiden, wat moeten schuiven in de opstelling, maar daarentegen mistte BZS ook 4 spelers die niet mee deden. Afwezig waren Robin H, Julian, Jasper en Joey. Ende rest in de normale opstelling.
Martijn was daarentegen weer beschikbaar.
BZS en Teisterbanders begonnen misschien wat afwachtend, maar het was BZS die als 1e gevaarlijk was. In de 16e minuut kreeg BZS een vrije trap te nemen na onderuit halen van Erik.
Werner krulde bal goed in, maar de keeper redde goed.
Ook even alter inde 25e minuut schoot Werner goed in, maar het schot ging wel naast. In de 32e minuut ook weer zo’n situatie en nu schoot Erik goed in, de keeper redde fraai.
Even later zette BZS op rechts een snelle aanval op via Rene, Yousoeff. Erik werd aangespeeld en die zette goed voor op Werner. 1-0. Teisterbanders toog hierna ten aanval.
In de 37e minuut een corner. Bjorn moest alles uit de kast halen om de bal te pakken en dat deed hij goed. Even hiervoor had Teisterbanders na een snelle uitval gescoord, het doelpunt werd vanwege buitenspel afgekeurd. Na rust moest Bjorn weer handelend optreden bij een corner, hij deed het ook nu weer goed. Teisterbanders drong aan en zette BZS onder druk, soms met kunst en vliegwerk hield BZS het doel schoon. Steeds zat er weer een been of schoen tussen bij een poging van Teisterbanders.
Ook redde Bjorn een keer fraai op een inzet. Daarentegen had BZS de wedstrijd al wel kunnen
beslissen Na een uitval kwam de ingevallen Tom alleen voor de keeper, hij schoot tegen de keeper op. Ook Werner kreeg een dot van kans, ook allen voor de keeper en 1 keer had hij de bal breed moeten leggen naar Tom die geheel vrij stond. Helaas werden dit geen doelpunten.
Ondanks aanzetten van Teisterbanders, hield de BZS verdediging onder aanvoering van Jordi, Bjorn, Rene en Jeroen, het doel schoon En dus daarmee de 3 belangrijke punten bleven thuis.