70'

5e klasse 858

30 september 2018 11:00

Zondag 30 september uit tegen Alem. Het weer zit deze keer mee, Ten(t)slotte even niet.
Het is vroeg, maar ook dan moet je er staan, begon Arnold met zijn wedstrijd bespreking. En hield het daarna kort en zakelijk. De uitleg was duidelijk, weer winnen vandaag!
10.00 uur in de auto richting Alem daar aangekomen snel omkleden en warming up. Die was al weer iets beter dan vorige week. Met een sterke basis 11( en tevens een sterke bank) begonnen we de wedstrijd. De ploegen waren aan elkaar gewaagd en dat zag je ook terug in de kansen die beide ploegen kregen. Monique had een bal vrij in de zestien die erin had gemogen en ook onze andere spits Iske kreeg een dot van een kans! Maar zoals zovele malen, scoor je zelf niet scoort de tegenstander wel. Dit gebeurde in de 37 ste minuut. Speler van Alem ging  slim liggen in de zestien, naar wat ligt contact van Renee, scheidsrechter was zeker van zijn zaak en legde de bal op 11 meter. Sandra( die een geweldige partij heeft gekeept) stond gefocust en stopte in eerste instantie de bal, maar ging er in 2x in. Dat was de 0-1. Nog geen 4 minuten naar de 1-0 Is de spits van Alem weer slim en laat zich over het been van Kiki vallen! Penalty nr 2. Sandra was al sterk bij de eerste en stond vol zelf vertrouwen op de lijn. Aanloop schot en over. Dus de rust in met een 1-0 achterstand!
In de rust heeft Arnold zijn zegje rustig gedaan en vol goede moed gingen we de tweede helft in. In de 50ste minuut was Alem.gevaarlijk en na een steek pass( die verdacht veel op buitenspel leek) schoof de spits de bal langs Sandra 2-0. Nog geen 5 minuten later lag de 3-0 in het netje. Toen ging het snel want de 4-0 werd 3 minuten later gescoord. Wij hadden in die tijd ook wat kansen maar die gingen er helaas niet in! Tot slot in de 70ste minuut nog een penalty tegen! Jill zette haar actie in en kon niet meer stoppen en de spits van Alem voelde het been en ging voor de derde keer gewillig liggen 5-0. De meiden hebben goed gespeeld en het ging zeker gelijk op en ik vind de uitslag dan ook geflatteerd!!!
Jill, die weer terug is naar wat blessure leed heeft een klein uur gespeeld! Welkom terug Jill! De jonge meiden hebben zich kranig geweerd en weten nu ook dat ze een deel van het team zijn!
Dames complimenten voor het getoonde spel!! Helaas zit het scoren nog niet mee( maar dat komt vanzelf)
Nog even dit.......Arnold bleef echt heel rustig nadat er één van zijn meiden natte/lompe koe werd genoemd!