BZS 1 walst over Buren heen, 7-2

11 september 2023 8:30

In een bloedheet Beusichem slaagde BZS erin de bittere nasmaak van de ongelukkige bekernederlaag tegen MEC meer dan weg te spoelen. Een week eerder werden nog de grootste kansen om zeep geholpen maar vandaag stond het vizier aanzienlijk meer op scherp.

Vanaf het eerste fluitsignaal nam BZS het initiatief en drong Buren terug. De eerste mogelijkheden dienden zich al snel aan maar bleven nog onbenut. Uiteindelijk kwam BZS met medewerking van de keeper toch op een verdiende 1-0. Dit leek het startschot om door te drukken maar daarentegen viel al snel de 1-1.  Min of meer uit het niets betekende een afstandschot de gelijkmaker.
BZS bleef de betere ploeg en de 2-1 was onvermijdelijk. Die viel dan ook en met de 3-1 was een gaatje geslagen. Buren werd compleet overlopen maar wonder boven wonder werd het eerst nog 3-2 alvorens BZS nog voor de rust uitliep tot 5-2. Met mooie aanvallen werd Buren van het kastje naar de muur gestuurd en mocht het nog blij zijn dat het slechts 5-2 stond.
Na de rust werden aan beide kanten diverse wisselingen doorgevoerd maar het spelbeeld bleef onveranderd. Een veel beter BZS sneed door de verdediging van Buren heen en creerde kans op kans. De 6-2 en 7-2 werden nog binnen geprikt maar een mogelijke monsterscore bleef achterwege. BZS kan terugkijken op een prima wedstrijd waarin de stijgende lijn van 2023 werd voortgezet.