RondOm Podotherapeuten voor 3 jaar hoofdsponsor en naamgever BZS Trophy - vv BZS

Sponsors


          Onze sponsors denken aan ons! Denken jullie aan onze sponsors?

RondOm Podotherapeuten voor 3 jaar hoofdsponsor en naamgever BZS Trophy

5 april 2023 9:00


Met trots presenteren we RondOm Podotherapeuten als de nieuwe hoofdsponsor en naamgever van de BZS Trophy U16. Uitstekend werk van de sponsorcommissie waarmee een mooie basis is gelegd voor de toekomst van de BZS Trophy en het waarmaken van de ambitie om ons eigen Regioteam een platform te geven zich in Beusichem te meten met de absolute internationale top jeugd en waarbij het toernooi doorgroeit tot de elite van de internationale toernooikalender.

RondOm Podotherapeuten, met meer dan 280 vestigingen in Nederland, tekende dinsdag een driejarige overeenkomst met de stichting BZS Trophy. Het U16 toernooi zal vanaf nu officieel de RondOm BZS Youth Trophy heten.

DSC03015-ondertekenen.jpg

Het bedrijf zal niet alleen als hoofdsponsor een belangrijke rol spelen bij het toernooi maar tevens samenwerken met BZS en de toernooi organisatie aan de ontwikkeling van het toernooi en het voetbal in het algemeen.

 

We kijken uit naar een succesvolle samenwerking waarbij de RondOm BZS Youth Trophy verder uitgroeit tot een top evenement dat regionaal breed gedragen wordt en waar zowel de deelnemers als de bezoekers van een weekend topvoetbal genieten.


Delen

Lees meer over:
BZS Trophy

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!