BZS houdt RKVSC van de periodetitel af

13 maart 2023 8:45

In de strijd voor de periodetitel heeft RKVSC vandaag een slechte beurt gemaakt. BZS had het betere van het spel en het gelijkspel was dan ook zeker verdiend

Op bezoek bij BZS kwam RKVSC op achterstand, maar maakte Erwin Oomen er binnen één minuut weer 1-1 van. Cas Lombregts zorgde niet veel later voor de 1-2, maar met rust stond er een 2-2 tussenstand op het scorebord. ,,Ik vond BZS beter spelen, dus de gelijke tussenstand bood perspectief”, concludeert RKVSC-assistent Mischa Stuiver. Na rust scoorden beide ploegen nog één maal, maar daar schiet de ploeg uit Velddriel in de strijd om de periodetitel, niets mee op.

Stuiver: ,,Als HRC het inhaalduel met Ophemert wint, hebben zij de titel. Dus dat is extreem teleurstellend. Normaal is een gelijkspel hier niet slecht, maar onder de omstandigheden balen we enorm.” Stuiver had verder nog lovende woorden voor doelman Tom van Oers: ,,Hij is onze reservedoelman en was volgens mij met zijn zestien jaar ook de jongste speler op het veld, maar hij heeft echt een wereldpot staan keepen. Voor mij is hij de Man of the Match.”