Weer een geslaagde BZS oliebollenactie - vv BZS

Sponsors


          Onze sponsors denken aan ons! Denken jullie aan onze sponsors?

Weer een geslaagde BZS oliebollenactie

22 oktober 2022 20:45

Willeke

Wat waren ze weer lekker!
De heerlijke oliebollen zoals alleen Bakker Immink ze maken kan.

 
Zaterdag 22 oktober 2022 was er weer de jaarlijkse oliebollen actie van BZS. En ook al was Bakker Immink na 101 jaar gestopt met broodbakken, toch wilden Arie en Dirk voor BZS nog wel een keer oliebollenbeslag maken. Om 7.15 uur  konden Gerrit, Dick, Bert en Dirk Jan beginnen met bakken. Vervolgens kwamen Sandra en Silvia om 8.00 uur  en konden zij de bollen gaan inpakken.  Het begin was er. 
 
Nadat de eerste bollen in de zak zaten  kwamen Marion, Lian en Willeke om de bollen naar de verkooppunten te brengen. Het hoofdverkooppunt was natuurlijk weer in de muziektent op het Marktplein in Beusichem. Daar had Marijke de vlaggetjes al opgehangen en had haar sim-up geactiveerd.  Marion en Lian brachten de bollen vervolgens naar Zoelmond, waar Josè
op het marktplein ook zijn verkooppunt had ingericht. En in Asch stond  Nancy klaar om met  Twan, Daan, Lorenzo en Liesel de bollen uit te gaan venten. Vervolgens reden Marion en Lian weer naar de bakkerij om bollen bij te halen en zij hebben In Ravenswaaij samen  met Eline, Sofie en Teun de bollen verkocht bij de Rozenhoek. De verkoop liep op alle verkooppunten als een trein. Marion, Lian en Gerrit zijn ook nog even langs de ouderen in Beusichem gegaan en om 13.45 uur werden de laatste zakken op de Markt  in Beusichem verkocht. Wij danken alle  vrijwilligers voor hun inzet, want zonder vrijwilligers kunnen dit soort activiteiten niet plaats vinden. Wij danken Bakker Immink voor het beschikbaar stellen van de bakkerij en de ingrediënten. Wij danken Slagerij de Bruin voor het adverteren. En uiteraard danken wij al die inwoners van Beusichem, Asch, Zoelmond, Ravenswaaij en daarbuiten voor  het kopen van de heerlijke bollen, gebakken bij Bakker Immink. Een deel van de opbrengst zal naar de jeugddagen van BZS gaan die aankomende week weer gaat plaats vinden.  
 
Bedankt……en wie weet……tot volgend jaar !!!  
20221022_090642.jpg
 
Bron: Oliebollen club
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!