Sponsors


          Onze sponsors denken aan ons! Denken jullie aan onze sponsors?

Nijntje Beweeglessen starten weer op 22 september, geef je nu op!

11 september 2022 12:30


Goed leren bewegen doen kinderen het makkelijkst op een leuke manier. Daarom kunnen alle peuters en kleuters bij voetbalvereniging B.Z.S. te Beusichem op het voetbalveld het nijntje Beweegdiploma halen!

Wat is het nijntje Beweegdiploma?
Het nijntje Beweegdiploma biedt jonge kinderen met en zonder een beperking wekelijks
speelplezier, terwijl ze op hetzelfde moment alle essentiële basisvormen van bewegen leren. Kortom, het is een combinatie van plezier met een flinke dosis gezonde ontwikkeling.

Bewegen met plezier met de 10 basisvormen van bewegen
Kinderen leren op een verantwoorde manier bewegen met veel variatie. Dit is essentieel om fijn te kunnen bewegen en sporten. Ook leren ze sociale vaardigheden als samen spelen, op je beurt wachten en goed met elkaar omgaan.

kleutergym.jpg

Meedoen met nijntje voor iedereen
Het nijntje Beweegdiploma is er voor kinderen van 2 t/m 4 jaar met en zonder een beperking.  De lessen voor kinderen van 2-4 jaar zijn een ouder/kind les.  Als ouder mag u fijn samen met uw kind bewegen en/of begeleiden. Het programma is zorgvuldig samengesteld door de KNGU en wordt gegeven door speciaal opgeleide trainers. Na het doorlopen van de lessen ontvangen de kinderen het nijntje Beweegdiploma tijdens een beweegfeestje. 

Beweegdiploma 1 is voor kinderen van 2 t/m 4 jaar. De eerste lessenreeks van 10 lessen start donderdag 22 september a.s. om 9.00-10.00 uur. De tweede reeks van 10 lessen start op donderdag 9 maart 2023.
Alleen bij het volgen van beide lessenreeksen, gezamenlijk 20 lessen, ontvang je het beweegdiploma. Wil je alleen 1 reeks volgen kan dit ook maar dan krijgt men geen diploma! Inschrijven is per lessenreeks van 10 lessen

Heb je nijntje Beweegdiploma 1 al gehaald, dan kun je nu ook diploma 2 halen, geef dit aan bij de inschrijving.

Omdat de lessen buiten zijn, zijn wij afhankelijk van de weersomstandigheden. Bij slecht weer/tropische hitte kunnen wij de les opschuiven.

Meer weten?
Kijk voor meer informatie op www.beweegdiploma.nl of neem contact op met Jolanda van ´t Verlaat, nijntje trainster en beweegcoach nijntje (DOS Sportief): joland46@gmail.com.

Inschrijven en kosten
Je kunt uw kind nu opgeven voor de lessenreeks in het najaar 2022 en begin 2023 voor de voorjaarsreeks. De pilot werd vorig jaar volledig gesubsidieerd door de gemeente Buren. Dat is niet meer het geval en nu wordt er een eigen bijdrage van de deelnemers gevraagd.
 
B.Z.S. vindt het bewegen van jonge kinderen van 2 t/m 4 jaar dermate belangrijk dat het substantieel bijdraagt in de kosten waardoor de eigen bijdrage voor de deelnemers beperkt blijft tot 25 Euro per lessenreeks van 10 lessen ofwel 2,50 Euro per les.

Inschrijven via onderstaande button kan tot 20 september. Bij inschrijving van minimaal 8 kinderen gaat de lessenreeks door, 

inschrijven.png


 Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!