Sponsors


          Onze sponsors denken aan ons! Denken jullie aan onze sponsors?

Oliebollenactie 2021 een groot succes ondanks het slechte weer

2 november 2021 13:15


Op 30 oktober j.l. werd de jaarlijkse oliebollenactie door en voor de v.v. B.Z.S. georganiseerd. Om circa 8.30 uur in de ochtend was de eerste bak met deeg voor circa 1.200 oliebollen gereed. Er zouden er nog 2 volgen.

Dit deeg was op vakkundige wijze bereid door “onze” inmiddels 70 jarige bakker, Arie Immink. Toen konden Gerrit, Dirk Jan en Dick beginnen met het bakken. Margot en Margot waren toen ook al aanwezig om de oliebollen in te pakken.

De verkoop werd georganiseerd door Marion, Willeke en Marijke. Vanaf 9 uur werden de eerste kakelverse warme oliebollen verkocht vanuit de muziektent op de Markt in Beusichem, middels een drive-by aan de Engweg in Ravenswaaij en op het Plein in Zoelmond en door huis aan huis verkoop in Asch.  

021121-1.jpg

De uitgebreide PR had zijn werk goed gedaan, zodat bijna iedereen al wist dat BZS heerlijke verse oliebollen in de aanbieding had. Ondanks het pokkenweer werden er aanzienlijk meer zakken verkocht dan vorig jaar. Dank daarvoor aan alle oliebollen liefhebbers.

Complimenten aan een ieder die zich ingezet heeft voor deze oliebollenactie. De opbrengst zal worden gebruikt om activiteiten, die voor en door de jeugd en de jeugdteams worden georganiseerd, te ondersteunen.

Bij deze wil ik namens het bestuur van de voetbalvereniging BZS iedereen die aan deze actie heeft meegewerkt bedanken voor hun enthousiaste inzet. En vooral bakker Arie Immink voor zijn inzet, vakmanschap en het ter beschikking stellen van de bakkerij. 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!