Aanmelden ledenvergadering 26 oktober 2020

Geacht lid van BZS

De huidige omstandigheden dwingen ons er toe om de jaarlijkse algemene ledenvergadering in een andere vorm te organiseren. Er is gekozen voor een hybride vorm van zowel fysieke als digitale deelname aan de ledenvergadering op maandag 26 oktober om 20.00 uur.
Het aantal fysieke deelnemers is beperkt tot 15 personen omdat het bestuur en commissie afgevaardigden ook reeds aanwezig zijn. Vanwege de andere vorm van organisatie vragen wij u middels onderstaand formulier aan te melden zodat we weten wie er bij de vergadering aanwezig zullen zijn, u een digitale uitnodiging kunnen versturen alsmede een ieder de vergaderstukken toe te kunnen zenden.

Het bestuur vv BZS

N.B. De aanmeldingen worden gecheckt met de ledenadministratie en kunnen ook gebruikt worden voor het updaten van de ledenadministratie. Uw gegevens zullen verder nergens anders voor gebruikt worden.

Aanmelden ledenvergadering 26 oktober 2020

Dit formulier is niet meer actief