Meisjes onder 15 zaterdag, MO15-1, 2e klasse 06

Onbekend

1 oktober

BZS Mo15-1 - Empelina Mo15-3

BZS Mo15 maakt er 13 in een dozijn.

Vandaag voor de verandering spelend in het blauw omdat de tegenstander ook een geel/blauw tenue heeft, wat voor sommige even wennen was. (ook voor de ouders langs het veld)

Voor de wedstrijd werd er afgesproken dat we rustig de bal moesten overspelen na elkaar en dat de kansen vanzelf zouden komen.

Maar precies wat er eerder in het verslagje staat dat het wennen was om de bal na een medespeelster te passen die nu een blauw shirt aan hadden.

Na een minuut of 10 begon het een beetje beter te worden, na vele aanvallen over rechts en links werd het doel van Emplina bestookt. Doelpunten vielen er nu wel. ruststand 6-0

In de rust werd er veel gewisseld en door de trainer en leider werd er gezegd blijf overspelen met elkaar dan volgen er nog veel meer.

Weer moesten er een paar wennen aan elkaar omdat er zoveel wissels waren. Halverwege de tweede helft werd er eindelijk weer gevoetbald en de score liep steeds verder uit. In de laatste minuut werd er niet goed opgelet door de verdediging die een speelster over het hoofd zagen. (10 meter buitenspel maar mocht doorgaan van scheids). dus werd de eind uitslag 13-1

doelpuntenmakers waren er vandaag veel, goed teken dat er door bijna iedereen gescoord kan worden.