31 augustus 2019 12:00

Scheidsrechter

Gerwin van Beusichem

Opstelling

Vandaag staat de thuiswedstrijd voor de beker tegen HRC’14JO12-1 voor de boys van BZS JO12-1 op het programma. Trainer Martin is er vandaag niet bij want Max Verstappen heeft nog een nieuwe podiumplek te realiseren en trainer Henrico staat er vandaag alleen voor, maar wordt geassisteerd door trainer Michel. Speler Joep geniet nog van een welverdiende vakantie en met dit gehavende elftal wordt deze bekerwedstrijd gestart.

Om klokslag 12.00 uur fluit de scheidsrechter (bedankt voor het fluiten) voor de start van de wedstrijd. BZS JO12-1 trapt af en al vrij snel weet BZS JO12-1 de 1e kans te noteren. In de 2e minuut is het wel raak en schiet Rogier BZS JO12-1 op een 1-0 voorsprong. HRC’12-1 laat ook zien dat ze kunnen voetballen, toch is het BZS JO12-1 welke in de 4e minuut via een pass van Sven op Rogier de 2-0 aan laat tekenen. HRC’14 JO12-1 weet toch keer op keer door de verdediging van BZS JO12-1 heen te combineren en in de 10e minuut scoren ze dan ook de verdiende 2-1. I  de 12e minuut is het Sten (k) die de keeper van HRC’14 JO12-1 kansloos laat en de 3-1 binnentrapt. Dit zal tevens de ruststand betekenen.

Na de rust is het Silas welke in de 33e minuut de 4-1 aan laat tekenen. In de 35e minuut is het Roger welke na een dieptepass van Sten (g) de 5-1 op het scorebord laat verschijnen. In de 52e minuut scoort HRC’14 JO12-1 de 5-2. BZS JO12-1 wil geen risico lopen en in de 58e minuut scoort Rogier, na een lange dieptepass van Sten (g) de 6-2. Een minuut later weet ook HRC’14 JO12-1 nog keeper Louis te verschalken en zal de 6-3 tevens de eindstand zijn.