Scheidsrechters benodigd, word ook scheidsrechter ! !

15 september 2021 12:15

BZS groeit en met het toenemende aantal elftallen is de behoefte aan extra scheidsrechters groot. Ben jij 18 jaar of ouder en het leiden van wedstrijden lijkt je gaaf? Word dan scheidsrechter. Het fluiten van jeugdwedstrijden is voor scheidsrechters vaak de eerste kennismaking met deze rol.

De scheidsrechter staat voor de opgave om jeugdwedstrijden op een zodanige manier te begeleiden dat de spelers het spel met plezier spelen, beleven en leren.

De scheidsrechter is verantwoordelijk voor
het handhaven van de regels. Hij heeft een beslissende rol als het gaat om de uitleg van de spelregels. De kerntaken van de  scheidsrechter zijn: geeft leiding, heeft contact/communiceert met spelers en begeleiders, past de spelregels toe en volgt het spel.

Ben jij enthousiast en wil je scheidsrechter worden, mail dan je gegevens naar secretaris@vv-bzs.nl of bel/app naar Otto van Stijn, 06-44155063.

Natuurlijk bent u van harte welkom om iedere week te fluiten als u dat leuk vindt maar met een paar wedstrijdjes per half jaar zijn we ook al enorm geholpen.

Lees meer over:
BZS scheidsrechter