BZS kwam, zag en won de 3e periode bij Hedel - vv BZS

Sponsors


          Onze sponsors denken aan ons! Denken jullie aan onze sponsors?

BZS kwam, zag en won de 3e periode bij Hedel

22 mei 2023 11:30


Op de laatste speeldag stonden twee krakers op het programma. Een rechtstreeks duel tussen HRC ’14 en RKVSC om het kampioenschap en de strijd om de 3e periode tussen Hedel en BZS.

Uiteindelijk was er van een wedstrijd bij Hedel – BZS geen sprake want BZS was veruit de bovenliggende partij. BZS had de volledige controle en kwam al snel op 0-1 via Twan waarna het Hedel in de wurggreep had. De 0-2 van Hans was een logisch vervolg en de wedstrijd daarmee vroegtijdig beslist want Hedel had niets in te brengen. Een diepe bal van Hedel werd echter verkeerd ingeschat door Teun waarna hij een lichte overtreding maakte met een rode kaart tot gevolg. Oeps, nog een uur te gaan, zou het dan nog spannend kunnen worden?

Dat was echter absoluut niet het geval en met Roan op doel gaf BZS geen krimp. Het bleef kaarsrecht overeind en kwam nooit in de problemen. Sterker, BZS kreeg de beste kansen, maar verzuimde de score op te voeren. BZS speelde als een ware (periode)kampioen en trok de 0-2 simpel over de streep en daarmee tevens de periodetitel.

Topwedstrijd! Dikverdiende overwinning en op naar de promotie wedstrijden !

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!