BZS grijpt koppositie 3e periode

16 april 2023 19:00

BZS is bezig aan een goede serie en vandaag stond de lastige uitwedstrijd tegen SCZ op het programma.

Voor BZS telde vandaag in de strijd om de derde periode slechts een overwinning. Dat ging echter niet zonder slag of stoot en het was SCZ dat de score opende. Hoewel BZS vervolgens duidelijk de betere ploeg was, bleef tot de rust de score onveranderd. BZS liet de kansen onbenut en kwam zelfs nog een keer goed weg bij een tegenstoot van SCZ.
Na de rust was het helemaal eenrichtingsverkeer en was het wachten op de gelijkmaker. Uiteindelijk was het Gill van Beurden die de stand in evenwicht bracht waarna BZS op zoek ging naar een voorsprong. De verdiende 1-2 kwam opnieuw van de voet van Gill en de voorsprong kwam daarna nooit echt in gevaar. BZS kreeg kansen genoeg, gaf niks weg en uiteindelijk was het Jelmer Stegmeijer die de eindstand bepaalde op 1-3. BZS zet hiermee de goede reeks voort en pakt en passant de koppositie in de derde periode.