BLIJE GEZICHTEN TIJDENS INTRODUCTIE BEWEEGLESSEN NIJNTJE - 16 MAART START NIEUWE SERIE - vv BZS

Sponsors


          Onze sponsors denken aan ons! Denken jullie aan onze sponsors?

BLIJE GEZICHTEN TIJDENS INTRODUCTIE BEWEEGLESSEN NIJNTJE - 16 MAART START NIEUWE SERIE

10 maart 2023 8:15


De introductie les om te bewegen met nijntje kende alleen maar winnaars. Lachende kinderen, enthousiaste (groot)ouders terwijl de kinderen spelenderwijs lekker aan het bewegen waren. Ieder kind krijgt met de nijntje Beweeglessen alle ruimte om zichzelf zo optimaal mogelijk te ontwikkelen.

Meedoen met nijntje voor iedereen
Het nijntje Beweegdiploma is er voor kinderen van 2 t/m 4 jaar met en zonder een beperking.  De lessen voor kinderen van 2-4 jaar zijn een ouder/kind les.  Als ouder mag u fijn samen met uw kind bewegen en/of begeleiden. Het programma is zorgvuldig samengesteld door de KNGU en wordt gegeven door speciaal opgeleide trainers. 

Beweegdiploma 1 is voor kinderen van 2 t/m 4 jaar. De eerste lessenreeks van 10 lessen start donderdag 16 maart 2023, aanvang 9.00 uur. De tweede lessenreeks in het najaar 2023.
Alleen bij het volgen van beide lessenreeksen, gezamenlijk 20 lessen, ontvang je het beweegdiploma. Wil je alleen 1 reeks volgen kan dit ook maar dan krijgt men geen diploma! Inschrijven is per lessenreeks van 10 lessen

Heb je nijntje Beweegdiploma 1 al gehaald, dan kun je nu ook diploma 2 halen, geef dit aan bij de inschrijving.

Omdat de lessen buiten zijn, zijn wij afhankelijk van de weersomstandigheden. Bij slecht weer/tropische hitte kunnen wij de les opschuiven.

Meer weten?
Kijk voor meer informatie op www.beweegdiploma.nl of neem contact op met Jolanda van ´t Verlaat, nijntje trainster en beweegcoach nijntje (DOS Sportief): joland46@gmail.com.

Inschrijven en kosten
Je kunt uw kind nu opgeven voor de lessenreeks in het voorjaar 2023 en na de zomervakantie voor de najaarsreeks. 
 
B.Z.S. vindt het bewegen van jonge kinderen van 2 t/m 4 jaar dermate belangrijk dat het substantieel bijdraagt in de kosten waardoor de eigen bijdrage voor de deelnemers beperkt blijft tot 25 Euro per lessenreeks van 10 lessen ofwel 2,50 Euro per les.

Inschrijven via onderstaande button kan nu!. 

aanmelden_blauwe_balk.png

Delen

Lees meer over:
BZS nijntje

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!