BREAKING : ANDRIES VAN MOURIK EN JOHN VAN DER LINDEN LANGER BIJ BZS - vv BZS

BREAKING : ANDRIES VAN MOURIK EN JOHN VAN DER LINDEN LANGER BIJ BZS

12 januari 2023 23:30

BZS is verheugd dat we nu reeds overeenstemming hebben bereikt met Andries en John voor het nieuwe seizoen 2023/2024 voor het eerste elftal. Het afgelopen half jaar heeft de samenwerking goed gefunctioneerd tussen BZS en de trainers en we zijn allen overtuigd van de groeipotentie van zowel de club als de selectie.

De visies van BZS en de trainers sluiten goed op elkaar aan waardoor voor een verdere  samenwerking is gekozen. BZS heeft vorig jaar een technische beleidsplan opgesteld waarin Andries en John een belangrijke schakel zijn. Gezamenlijk gaan we aan de slag om de groeipotentie die er is te verwezenlijken.

We wensen Andries en John veel succes en een prettige samenwerking met iedereen van de club.