BZS wenst iedereen het allerbeste voor 2023 - 8 januari: Nieuwjaarsreceptie

1 januari 2023 12:00

Oud en nieuw is weer voorbij en hopelijk heeft iedereen de jaarwisseling goed doorstaan. BZS
wenst iedereen een gezond en sportief 2023. Zondag 8 januari trapt BZS het nieuwe jaar af met de gebruikelijke nieuwjaarsreceptie en de huldiging van de jubilarissen.

De nieuwjaarsreceptie is van 16.00 - 18.00 uur met voorafgaand om 14.00 uur de traditionele nieuwjaarswedstrijd tussen de JO19 en de leiders/trainers van BZS.

Op de nieuwjaarsreceptie zullen weer vele jubilarissen gehuldigd worden en BZS is er trots op dat zovele leden lang aan de club verbonden zijn.

Iedereen die BZS een warm hart toedraagt, is van harte welkom!

nieuwjaarsreceptie.jpg