BZS nipt ten onder tegen HRC'14

26 september 2022 19:30

BZS startte de competitie tegen HRC'14 dat afgelopen seizoen een zekere promotie zag vervliegen door een 3-0 voorsprong alsnog weg te geven maar vastberaden is om opnieuw een gooi naar promotie te doen.

BZS en HRC'14 hielden elkaar in een eerste helft met weinig mogelijkheden in evenwicht. Beide partijen waren onrustig aan de bal en leden veel balverlies waardoor er voor de toeschouwers weinig te genieten viel. Logischerwijs gingen de ploegen met 0-0 rusten.
In de tweede helft kwam BZS beter uit de startblokken en Max van Lienden wist al vrij snel de 1-0 binnen te schuiven. Je zou verwachten dat dit voor BZS een steun in de rug zou zijn maar de voorsprong leek een verlammende werking te hebben. Het spel viel terug en HRC'14 wist via een vrije trap onnodig langszij te komen. De bezoekers kwamen vervolgens op voorspong toen er verdedigend niet ingegrepen werd en de 1-2 binnengeschoten kon worden.
Het was echter razendsnel weer 2-2 toen de keeper van HRC een voorzet los liet en Niek van Ewijk er als de kippen bij was om binnen te tikken.  Wie dacht dat het daarmee wel gedaan zou zijn, kwam bedrogen uit. Nog geen vijf minuten later zag BZS er verdedigend niet goed uit en wist HRC'14 andermaal te profiteren, 2-3.  BZS probeerde daarna nog wel een gelijkmaker te forceren maar HRC hield stand en wist de punten mee naar huis te nemen.