Nijntje Beweeglessen starten weer op 7 september, geef je nu op! - vv BZS

Sponsors


          Onze sponsors denken aan ons! Denken jullie aan onze sponsors?

Nijntje Beweeglessen starten weer op 7 september, geef je nu op!

23 augustus 2023 12:30


Goed leren bewegen doen kinderen het makkelijkst op een leuke manier. Daarom kunnen alle peuters en kleuters bij voetbalvereniging B.Z.S. te Beusichem op het voetbalveld het nijntje Beweegdiploma halen!

Wat is het nijntje Beweegdiploma?
Het nijntje Beweegdiploma biedt jonge kinderen met en zonder een beperking wekelijks
speelplezier, terwijl ze op hetzelfde moment alle essentiële basisvormen van bewegen leren. Kortom, het is een combinatie van plezier met een flinke dosis gezonde ontwikkeling.

Meedoen met nijntje voor iedereen
Het nijntje Beweegdiploma is er voor kinderen van 2 t/m 4 jaar met en zonder een beperking.  De lessen voor kinderen van 2-4 jaar zijn een ouder/kind les.  Als ouder mag u fijn samen met uw kind bewegen en/of begeleiden. Het programma is zorgvuldig samengesteld door de KNGU en wordt gegeven door speciaal opgeleide trainers. 

Beweegdiploma 1 is voor kinderen van 2 t/m 4 jaar. De  lessenreeks van 10 lessen start donderdag 7 september 2023. De volgende lessenreeks staat gepland voor het voorjaar van 2024.
Alleen bij het volgen van twee lessenreeksen, gezamenlijk 20 lessen, ontvang je het beweegdiploma. Wil je alleen 1 reeks volgen kan dit ook maar dan krijgt men geen diploma! Inschrijven is per lessenreeks van 10 lessen

Heb je nijntje Beweegdiploma 1 al gehaald, dan kun je nu ook diploma 2 halen, geef dit aan bij de inschrijving.

Omdat de lessen buiten zijn, zijn wij afhankelijk van de weersomstandigheden. Bij slecht weer/tropische hitte kunnen wij de les opschuiven.

Meer weten?
Kijk voor meer informatie op www.beweegdiploma.nl of neem contact op met Jolanda van ´t Verlaat, nijntje trainster en beweegcoach nijntje (DOS Sportief): joland46@gmail.com.

Inschrijven en kosten
Je kunt uw kind nu opgeven voor de najaarsreeks. De pilot werd vorig jaar volledig gesubsidieerd door de gemeente Buren. Dat is niet meer het geval en nu wordt er een eigen bijdrage van de deelnemers gevraagd.
 
B.Z.S. vindt het bewegen van jonge kinderen van 2 t/m 4 jaar dermate belangrijk dat het substantieel bijdraagt in de kosten waardoor de eigen bijdrage voor de deelnemers beperkt blijft tot 25 Euro per lessenreeks van 10 lessen ofwel 2,50 Euro per les.

Inschrijven kan via onderstaande button. Bij inschrijving van minimaal 8 kinderen gaat de lessenreeks door, 

inschrijven.png


 



Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!