Sponsors


          Onze sponsors denken aan ons! Denken jullie aan onze sponsors?

Geluidsoverlast

23 augustus 2022 21:15

Het bestuur

Na een prachtig toernooi afgelopen weekend waarop BZS trots op kan zijn, staat de nieuwe competitie weer voor de deur. Echter de afgelopen tijd is BZS geconfronteerd met klachten uit de buurt met betrekking tot geluidsoverlast in de avonduren tijdens trainingsavonden.

Hierover heeft inmiddels een gesprek tussen Bestuur en de Buurt plaats gevonden. Met betrekking tot geluidsnormen zijn er wettelijke afspraken waaraan een vereniging zich moet aan houden. Deze normen zijn de afgelopen tijd overschreden. Met de buurt hebben we de volgende voorlopige afspraken gemaakt:

1. Geen muziek op het terras
2. Muziek, in de kantine, op een normaal geluidsniveau.
3. Vanaf 23.00 uur niet meer op het terras of de plek voor de massageruimte. Iedereen naar binnen en deuren (voor- en terrasdeur) dicht.
4. Kantine gaat om 24.00 uur dicht en iedereen verlaat rustig en stil het terrein.
5. Roken kan vanaf 23.00 uur niet meer op de plek voor de massageruimte of het terras maar achter de muur van de kleedkamers bij de ingang van het terrein. De muur houdt namelijk het geluid tegen richting woonhuizen. De huidige rookplekken veroorzaken het grootste deel van de geluidsoverlast.

Daarnaast moet BZS binnen een maand komen met een plan voor geluidswerende voorzieningen op het terrein om het geluidsniveau terug te brengen. Hiervoor zullen we mensen benaderen om hierover mee te denken. We hopen op jullie medewerking want het voorkomt dat BZS dadelijk alleen hiermee bezig is en gedoe heeft in plaats van te genieten van mooi voetbal en gezelligheid.

Het Bestuur
 
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!